She Clothes


Al jaren had ik het gevoel dat dit precies was wat ik wilde. Hoe en wanneer, dat was alleen nog de vraag.

Inmiddels bestaan we gewoon alweer 10 jaar en daar sta ik dan ook eventjes extra bij stil.

Maart 2011

Hier begint ons verhaal.

Eindelijk brak het moment aan, het openen van mijn eigen zaak: She Clothes. In het oh zo bruisende centrum van Roermond.

Ik was moeder van een jonge zoon met een partner die vaak weg was. Ik stond voor een uitdaging: het combineren van mijn allergrootste liefdes. Een combinatie van het ondernemerschap en moederschap.

Ik begon klein. Het openen van de fysieke winkel was de eerste grote stap, die was gezet. Ik kwam in aanraking met steeds meer leveranciers en maakte een selectie van diegenen bij wie ik mijn inkopen wilde doen. Niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. Telkens opnieuw ging ik heen met mijn lege autootje en kwam ik terug met een volgeladen wagen met de allermooiste en nieuwste items die ik voor jullie had geselecteerd.
Er waren vast ook andere mogelijkheden om mijn inkoop te doen, maar ik genoot & geniet nog altijd zo ontzettend van het zien van de items, het persoonlijke contact met de leverancier en het aanraken van de producten zodat ik keer op keer weet dat ik de juiste kwalitatieve keuzes maak voor jullie.

Dag en nacht stak ik energie in mijn “werk”. Bewust zet ik werk tussen aanhalingstekens, want zoals ik ook nog 10 jaar later van de daken schreeuw is dit niet alleen mijn werk, maar ook mijn passie en mijn allergrootste hobby.

Niet alleen de inkoop deed ik zelf, ook al het andere dat kwam kijken bij het hebben van je eigen onderneming. Deels omdat ik het niet uit handen wilde geven en alles zelf wilde doen zodat het precies zou zijn zoals ik het voor ogen had, deels omdat het een beginfase was.

Mijn motto vanaf dag 1 is altijd geweest: “We style, you shop!”.

Ik creërde een connectie met mijn klanten. Op het moment dat iemand binnenkwam in een outfit waar zij zich niet volledig comfortabel in voelde, voelde ik het als mijn plicht om ervoor te zorgen dat ze stralend de deur uit liep. Een goede outfit kan zoveel doen voor je zelfvertrouwen. Zodra ik zag wat een nieuwe outfit met een andere vrouw deed, wist ik dat dit mijn missie was.. want een glimlach is altijd jouw mooiste accessoire.

De connectie die ik voelde met de klant op het moment dat die glimlach tevoorschijn kwam, is waar ik het nog iedere dag voor doe. Die ervaring van het samenstellen van outfits, het stylen van jullie en het klantcontact, dat is waar ik mijn energie uit haal. Dag in dag uit.

Na verloop van tijd groeide de business en groeide ons team in de winkel. Inmiddels hebben we een heel divers team van verschillende ontzettend leuke dames, die jullie wellicht ook voorbij zien komen op onze social mediakanalen.

In de tijd dat het bedrijf en het team groeide, groeide het internet fenomeen “online shoppen”.

Naast onze fysieke winkel werd het dan ook tijd om ons te focussen op het opzetten van een webshop. Dit was voor mij weer een hele nieuwe beleving. Niet alleen het uitzoeken van hóé ik een webshop moest opzetten, wie ik hiervoor kon benaderen, ook de verandering van de shopbeleving voor jullie als klant. De grootste verandering was voor mij dat de focus niet meer enkel lag op omgeving Roermond -met een enkele uitschieter-, waar ons grootste deel van de klanten op dat moment vandaan kwam. Plotseling kregen we bestellingen binnen van Groningen tot aan Maastricht en kreeg ik de realisatie dat ik een naam voor mezelf aan het maken was in de rest van Nederland.
Inmiddels is ons klantbestand uitgegroeid tot België en Duitsland en ben ik ervan overtuigt dat we dit de aankomende jaren nog veel meer zullen blijven uitbreiden.

Niemand had een jaar geleden kunnen weten hoe de wereld van de ene op de andere dag ging veranderen.  We hebben een jaar achter de rug, anders dan ieder voorafgaand jaar. We hebben de winkel meerdere malen moeten sluiten, moeten werken met verschillende maatregelen en overal het meeste van moeten maken. Ondanks dat het een jaar is dat ik me vantevoren volledig anders had voorgesteld ben ik alsnog heel dankbaar.
Het heeft me getest, mijn geduld op de proef gesteld en gezorgd dat ik in omwegen moesten denken. Maar ondanks alles ben ik altijd positief gebleven.

Als je mij twee jaar geleden had gevraagd hoe ik ons 10 jarig jubileum ging vieren, had ik gezegd “GROOTS!”. Klantcontact staat bij mij op nummer 1. Mijn grote droom was dan ook om dit gezellig samen te vieren onder het genot van een hapje, drankje en muziekje. Om het te vieren met jou, met jullie, met iedereen die de afgelopen 10 jaar deel heeft uitgemaakt van het She Clothes avontuur.

Momenteel ben ik ontzettend blij dat we na al deze maanden waar we gesloten hebben moeten zijn, de mogelijkheid hebben om één op één afspraken te plannen en eindelijk weer jullie gezichten te zien. Ook wanneer je niet zeker bent dat je iets wil kopen, ben je van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. We genieten van het klantcontact, van het praatje dat we met jou kunnen maken, we genieten van jou.
Mocht je ook een afspraak willen plannen, dan kun je dat hier doen: https://styling.sheclothes.nl/

Om jullie te bedanken hebben we deze maand dan ook meerdere ontzettend toffe deals online gezet als cadeautje naar jullie toe, deze kun je terug vinden via onze website: https://www.sheclothes.nl/e10-deals/ of uiteraard kun je alles volgen via instagram: https://www.instagram.com/sheclothes/.

Want misschien sta jij er niet bij stil op het moment dat je bij ons binnen loopt en uiteindelijk een aankoop doet, of wanneer jij jouw online bestelling plaatst: maar dat voelt als een cadeautje naar ons toe.

Dagelijks doe ik nog steeds een sprongetje van blijdschap dat ik mijn droom 10 jaar geleden heb kunnen realiseren en dat deze droom 10 jaar later nog steeds mijn werkelijkheid is dankzij jullie.

Dankjewel voor de afgelopen 10 jaar: voor jullie lieve berichtjes, een praatje, een like op social media, jullie aankopen maar vooral voor jullie support. Zonder jullie was dit avontuur niet mogelijk geweest.

Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst ons zal brengen.Bring on the next 10 years!

Liefs Val & Team She Clothes

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Product added successful