Betalen

Bij She Clothes kun je betalen met onderstaande betaalmethodes:

IDeal
Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

After pay / Via Billing
Als je after pay als betaalwijze kiest, ontvang je een mail via billing om de betaling te voldoen. Je hebt 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Mocht je items retour sturen dan wordt het bedrag hiervan binnen 2 weken teruggestort op je rekening.

Bancontact / Mister cash
Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Giropay
Voor onze Duitse klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

She Clothes Giftcard / Fashioncheque 
Wanneer je in het bezit bent van een Fashioncheque, of een She Clothes Gift card kun je ook hiermee je bestelling betalen. Het is ook mogelijk een deel van je bestelling te betalen met deze opties. Als je je bestelling wilt retourneren krijg je het bedrag met een She Clothes Giftcard teruggestort op dezelfde kaart. Bewaar deze kaart dus goed! Een Fashioncheque hoef je niet te bewaren, je krijgt van ons een nieuwe met het juiste bedrag er op. De Fashioncheque of She Clothes Gift card zijn niet in te wisselen voor geld.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.