She Clothes

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, wellicht stap je nu in de introductie naar onze business styling branding days.

Samen met 3 ondernemers bundelen we onze krachten en hebben we sinds kort een ontzettend tof concept bedacht om het beste in jou naar boven te halen en dit uiteraard vast te leggen op camera.

Wij, als mede ondernemers weten als geen ander hoeveel tijd en energie we steken in onze ondernemingen. Of je nu beginnend bent, of al een hele tijd werkt als ondernemer, wij weten als geen ander hoe vaak wij zelf pas als laatste aan de beurt zijn.

Bij de business shoot maken we er samen met jou een top dag van, waar we jou volledig in de watten leggen. De styling van jouw kleding, je make-up en haar wordt verzorgd en je wordt op een prachtige manier vastgelegd op camera. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.


Kim Munnecom – Business coach & LOA expert

Voordat wij met jou aan de slag gaan, bezorgen wij jou op tijd een vragenlijst ter kennismaking met ons.
Op deze lijst kun jij je wensen uiten met betrekking tot haar en make-up, maar ook de styling. Op die manier weten we precies wat jij van deze dag verwacht, waar jij je het meest prettig bij voelt en op welke manier jij het liefst vast gelegd wil worden op camera. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om uit je comfort zone te stappen en het lot in onze handen te leggen, wij zullen er ook dan voor zorgen dat de styling en sfeer van de foto’s volledig aansluit bij jou als persoon en ondernemer.
Het belangrijkste voor ons is dat jij je volledig op je gemak voelt tijdens deze dag, zodat jij op de meest krachtige manier naar voren komt.

Massage

Cupping massage

Sheila Janssen – Start van haar Massagepraktijk

Aan de hand van jouw antwoorden op de vragenlijst gaan wij aan de slag met een moodboard. Dit moodboard sturen wij vooraf door naar jou, zodat jij weet wat wij voor ogen hebben. We gaan ervanuit dat alle wensen op het moodboard tot zijn/recht komt, maar mocht je toch nog aanpassingen of aanvullende wensen hebben, dan is het voor ons geen enkel probleem om aanpassingen te maken of jouw wensenlijst aan te vullen.

Wij starten de dag om 9.30 en zullen rond 17.00 afronden.

Wat zit er op de dag zelf in de shoot?

– 30 min workshop stylingtips bij @valerietoonen (eigenaresse @sheclothes)

– 30 min workshop visagie tips by @lookslikereny

– Visagie & Hairstyling

– Fotoshoot met maar liefst 40 bewerkte foto’s in 3 verschillende settings: Business, persoonlijk en in de natuur

– Eten & drinken en heerlijke lunch

– Goodiebag

-Bonus E-book algemene voorwaarden en E-book over Btw aangifte tips.

Aan de hand van jouw wensen en het door ons samengestelde moodboard kiezen we 5 verschillende setjes op leenbasis, die jij draagt gedurende de dag.
De verzorging van jouw haar en make-up wordt gedaan door @lookslikereny. Je kunt er ook voor kiezen om dit zélf te doen.

We besteden een uur aan styling – en visagie tips. Op deze manier kun je de tips ook later toepassen om ervoor te zorgen dat jij niet alleen tijdens deze dag straalt, maar ook precies weet hoe jij jezelf het beste kunt neer zetten als ondernemer.


MUAH Reny Schijven & Marieke van Blij leven

Omdat we snappen dat een uur aan informatie soms vrij veel kan zijn, hebben we een style guide vol met tips and tricks voor jou ontwikkelt. Ook ontvang je een video met make up & haar tips om hier thuis mee aan de slag te gaan.

Verder verzorgen wij ook een heerlijke lunch en een lekker drankje tussendoor zodat jij daar niet aan hoeft te denken en met een tevreden gevoel naar huis kunt gaan.

Sheila Janssen van Brownies & Downies Roermond

Als extra boven op deze toffe dag, de style guide en de video ontvang je ook nog een goed gevulde goodiebag van ons als aandenken.

De kosten voor dit Concept bedraagt 797 EUR exclusief btw.

De beschikbare data zijn 21 , 22 en 29 september. Wil jij nog een plekje reserveren?
Wees er dan snel bij! VOL = VOL

Claim hier je plek: https://www.personalbrandingdays.nl

Liefs,

Val

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.