She Clothes

modetrends-2022

Het nieuwe jaar staat voor de deur en daar horen ook nieuwe trends bij. Waar eerst loungewear regeerde, mede dankzij corona, staat aankomend jaar in het teken van optimisme. Veel kleur, huid en looks met een twist ga je terugzien. Wij zetten de modetrends 2022 voor je op een rij, zodat je alvast kan kijken wat wel en ook zeker niet bij je past.

Modetrends 2022

Tijdloze fashion

Duurzaamheid is ook een thema wat in 2022 weer terugkomt. Minder spullen in de kast, en juist investeren in stukken waar jij je echt goed invoelt. Kledingstukken die te specifiek, te kieskeurig, te extra zijn, geven we weg aan het goede doel. Dit resulteert in een tijdloze garderobe.

Bodysuits

Een geliefd itemstuk in 2021 en deze trend zet zich ook voort in 2022. Het is dé perfecte basislaag om mee te beginnen en je comfortabel in te voelen. Voor een stijlvollere look, combineer je een bodysuit met een classic trenchcoat en chunky Chelsea boots, perfect voor een avondje met vrienden.

De trenchcoat

Een stijlvolle jas mag niet ontbreken in je garderobe. En één van de modetrends 2022 is een jas die eigenlijk bij elke outfit past, is een trenchcoat. Deze tijdloze klassieker is niet geheel zonder reden één van de meest favoriete kledingstukken van modeliefhebbers. En dit jaar is de trend een trenchcoat met een twist. Er wordt gespeeld met vormen, verrassende toevoegingen (zoals een trenchcoat besmeert met verf) en prints.

Genderneutraal

Een trend die al langer zijn opmars aan het maken is, genderneutrale kleding. In 2022 zullen we vooral gaan zien dat vrouwen herenpakken dragen en mannen kilts en plooirokken. Kan je je er al iets bij voorstellen? Er zal steeds minder onderscheid komen tussen mannelijke en vrouwelijke kleding. In 2021 zagen we natuurlijk al de oversized kleding en dit kan je dus komend jaar weer uit de kast trekken!

Micro-rok

Grote kans dat je er hier al meerdere van in je kast hebt liggen. Dit was namelijk een gigantische trend tijdens de herfst/winter 2021. In 2022 krijgt het wel een iets andere draai. De rok mag vooral chique zijn, zoals we ‘m kennen van vrouwen uit de jaren zestig, en niet zozeer uit de 00’s.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.