She Clothes

mama 1

Het is bijna zo ver. Die ene commerciële dag van het jaar waar we allemaal verplicht onze moeder in het zonnetje zetten. Al mag dit natuurlijk gewoon elke dag en ben ik ook niet geheel serieus over die verplichte dag.

Dit jaar is het weer zover op Zondag 9 Mei. Het feit dat je dit leest, laat mij denken dat jij in ieder geval op zoek bent naar inspiratie voor een tof cadeau om mama in het zonnetje te zetten.

Wat is leuk om te geven? Wat vinden moeders leuk om te krijgen?
Niet iedere moeder is hetzelfde of vindt hetzelfde leuk om te ontvangen. Laten we vooropstellen dat het niet om het bedrag gaat dat jij uitgeeft op deze dag (of welke dag dan ook). Het gaat om het gebaar.

Ik kan me nog goed herinneren dat mijn zoon vroeger thuis kwam met knutselwerkjes, tekeningen en dikke plakzoenen om mij in het zonnetje te zetten. Ik denk dat we ook allemaal weten dat dit niet de allermooiste werkjes waren (sorry zoon) maar het zijn wel de dingen die me jaren later nog zijn bijgebleven. Niet alleen op dat moment was het heel waardevol, nog steeds zijn dit mooie herinneringen als ik er aan terug denk. Het mooiste van alles: het is geheel gratis!

 

Nu begrijp ik dat je geen tekening meer maakt als 16 jarige puber, maar een ontbijtje op bed, een klusje doen in huis of gewoon een gezellige dag met mama kan ze zéker waarderen.

 

Wanneer je wel budget hebt om aan je moeder te besteden, dan hebben we allerlei verschillende cadeau opties die we jou kunnen aanbieden.

 

Omdat het soms een echte zoektocht is om het juiste voor jouw moeder te kopen, hebben we speciaal voor moederdag vier verschillende giftboxen voor jou samengesteld.

Onze meest uitgebreide giftbox voor moeder is de SC moederdag giftbox deluxe (34.95 EUR).
Wat zit er in?

2 armbandjes: één voor mama en één voor jou
Overheerlijke Rousseau chocolaatjes in een plastic hart

Buisje met droogbloemen dat je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap voor je moeder

Persoonlijk kaartje

 

 

Verder hebben we nog drie andere giftboxes die we allemaal aanbieden voor dezelfde prijs.

 

SC moederdag giftbox duo bracelet (19.95 EUR)
Wat zit er in?

2 armbandjes: één voor mama en één voor jou

Buisje met droogbloemen dat je kunt voorzien van een persoonlijke boodschap voor je moeder

Persoonlijk kaartje

 

 

Mocht je het leuker vinden om een onvergetelijke dag voor je moeder te plannen, dan raad ik de Personal branding day aan.

Hoewel deze dag vooral gericht is op ondernemers, is het ook een fantastische dag vol met mooie herinneringen om je moeder in het zonnetje te zetten.

 

Van styling tips, tot visagie informatie, prachtige foto’s die jou altijd aan deze dag zullen herinneren, tot aan een uitgebreide lunch, maakt dit samen een onvergetelijke dag.

 

Uiteraard zijn ook de cadeaubonnen, een lief kaartje voor mama of eventueel een leuk item uit onze shop een goed idee.
Je mag altijd een berichtje sturen op het moment dat je hulp nodig hebt met kiezen, of eventueel een afspraak in de winkel plannen. Wij voorzien je graag van tips en advies en denken echt met je mee.

 

 

We kunnen alles als een mooi cadeautje inpakken en zorgen er samen voor dat mama een onvergetelijke dag heeft.

 

Liefs,

Val

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Product added successful