dit zijn wij:

Hi babe, want to know more about us?

She Clothes is een trendy damesboutique die vrouwen van alle leeftijden helpt hun eigen stijl te vinden.

De boutique is gelegen in hartje Roermond en is al sinds 2011 een feit! Op onze Instagram & Facebook pagina vind je elke week trendy outfits & styling video's die dienen als inspiratie! She Clothes is opgericht door Valerie, die vanaf jongs af aan al de mode in wilde. Ze heeft verschillende baantjes in de retail vervuld, maar haalde hier niet de voldoening waarop ze hoopte. Iets wat ze stiekem heel erg graag zou willen, was haar eigen winkel. Op haar 27e opende ze daarom haar eigen boutique & dat is wat She Clothes nu is! Valerie gaat elke week zelf op inkoop en volgt ondertussen de laatste trends, zodat de collectie hier ook volledig op is afgestemd. Verder staat persoonlijk contact en professionele styling centraal in haar boutique!

en...

Onze visie en motto

Vrouwen zijn er in allerlei soorten en maten en soms kan het kiezen van de juiste kleding erg moeilijk zijn. She Clothes streeft ernaar dat haar klanten zich bewust worden van hun type figuur en welke soort stijl hier het beste bij past. Door het inzetten van deze persoonlijke figuurstyling past deze stijl ook goed bij het karakter van de klant. Door persoonlijk contact, professionele stylingtips en een frisse merkenmix zorgt She Clothes ervoor dat haar klanten zich goed voelen in hun outfit en dat ze perfect voor de dag komen!

Meet the team!

We Style, You Shop!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends & styling tips? Volg ons dan op onze Instagram & Facebook pagina! Veel plezier met het winkelen in onze webshop of kom gezellig een keer langs in onze boutique! Onze stylisten helpen je graag online en offline. ♥ Liefs Team She Clothes

Valerie

Owner SheClothes

Mirela

Stylist & VM

Britt

Stylist & Content creator

Anouk

Stylist & Content creator

Charlene

Klantenservice & Marketing manager

Nordinjo

Webshop & Fotograaf

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.