Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kun je ons benaderen via onderstaande gegevens. 

She Clothes Roermond
Paredisstraat 16B
6041 JW Roermond
Email: info@sheclothes.nl

She Clothes verzameld persoonlijke informatie wanneer je een order plaatst of wanneer jij je registreert voor diensten aangeboden door She Clothes. Door te registreren accepteer je de verzameling van jouw persoonlijk gegevens door She Clothes. Om jouw bestelling te kunnen verwerken, om op froude te kunnen checken en om jouw bestelling te kunnen voltooien, moeten wij voor elke bestelling die geplaatst wordt de volgende informatie verzamelen en opslaan: jouw naam, e-mail-, huis-, verzend- en factuuradres en telefoonnummer. 

Wat doen wij met jouw gegevens?
Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met jouw gegevens. Deze gegevens worden veilig opgeslagen en zijn niet toegankelijk voor derde partijen. Jouw gegevens worden enkel intern bij She Clothes gebruikt, tenzij het nodig is dat we deze gegevens aan iemand anders verstrekken, c.q. nalatigheid van een betaling. Als dat het geval is, zorgen we ervoor dat zij er net zo veilig mee omgaan als wij. Jouw gegevens worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het verwerken van jouw bestelling en het aanbieden van persoonlijke aanbiedingen.

Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen van bezoekers die 16 jaar of jonger zijn, enkel als zij toestemming hebben van ouders of voogd. Leeftijd kunnen wij niet controleren, dus wij raden ouders aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Mochten hier onduidelijkheden of vragen over zijn, neem dan contact met ons op via info@sheclothes.nl.

De persoonlijke informatie die je verstrekt kan worden gedeeld met fraude opsporingen diensten en instanties welke kredietwaardigheid controleren. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn, zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie. Verzendgegevens zoals jouw adres, email-adres en telefoonnummer kunnen worden gedeeld met koerierdiensten. Deze gegevens worden gedeeld om je van de beste service te kunnen voorzien en zullen door onze koeriers niet worden doorgespeeld aan derde partijen voor enig ander doen. 

Bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken. Bankgegevens worden versleuteld en zijn niet zichtbaar voor medewerkers van She Clothes.

Daarnaast verzamelen wij informatie over website verkeer, wenslijsten en andere commerciële informatie welke wij gebruiken om consumenten patronen in kaart te brengen, welke wij gebruiken voor interne onderzoeken, marketingdoeleinden en om onze website aan te passen om nog beter aan de eisen van onze consumenten te kunnen voldoen. 

BESCHERMING VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE
She Clothes doet haar uiterste best om de veiligheid, integriteit en privacy van door jouw aan ons verstrekte informatie te waarborgen. Wanneer je een bestelling plaatst gebruiken wij Secure Socket Layer (SSL) encryptie om deze informatie te beschermeen van oneigenlijk gebruik. Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk om er voor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij jouw gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren. 
 
TOEGANG TOT EN HET WIJZIGEN VAN PERSOONLIJKE INFORMATIE
Als je bezorgt bent dat je persoonlijke informatie die She Clothes van jouw heeft verzameld onjuist is, log dan in op onze website om jouw persoonlijke informatie te bekijken en te veranderen. Alleen jij hebt toegang tot deze data door middel van jouw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. 
 
ABONNEMENTEN
Wij hanteren een afmeld-beleid wanneer het gaat om communicatie via email. Wanneer jij je registreert via www.sheclothes.nl dan heb je de mogelijkheid om je af te melden voor inschrijving in ons email-bestand. Het doel van de inschrijving is om informatie te verzamelen om het voor jou mogelijk te maken up-to-date informatie en productaanbiedingen te ontvangen van ons.
 
Door te abonneren op onze nieuwsbrief geef je toestemming om communicatie van ons via email te ontvangen. Echter, wanneer wij hierna contact met je opnemen via email wordt je de mogelijkheid aangeboden om je af te melden voor deze service. Dit kan gedaan worden middels de afmeld knop onder aan de email. Daarnaast kun je je zelf afmelden door een email te sturen naar info@sheclothes.nl
 
Abonneer van onze nieuwsbrief ontvangen meldingen via de email van nieuwe producten, speciale aanbiedingen, evenementen en kortingen. Deze meldingen kunnen ook marketing informatie bevatten van dochterondernemingen van She Clothes, of van geselecteerde partners. 
 
Wij verkopen jouw informatie nooit door aan derde partijen voor marketingdoeleinden. 
 
Klantenservice
Je kunt ons bereiken per mail, Facebook, Instagra, Whatsapp en chat. Wij zijn binnenkort ook telefonisch bereikbaar. Om je snel te kunnen helpen, zoeken we jouw gegevens op in ons systeem, zodat we zo snel mogelijk jouw vragen kunnen beantwoorden of een oplossing kunnen vinden. We analyseren deze contactmomenten ook, zodat we onze service kunnen verbeteren en jou de volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn. 
 
Nieuwsbrieven

Om helemaal op de hoogte te blijven van de nieuwste collectie en leukste acties, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Wij vragen naar jouw interesses, zodat wij nieuwsbrieven kunnen versturen die aansluiten op jouw wensen en behoeften. We versturen de nieuwsbrief een keer per week, met uit zondering van (kortings)acties. Mocht je geen nieuwsbrieven meer willen ontvangen, dan kun je je makkelijk uitschrijven via een link onderaan de desbetreffende mail of door een mailtje te sturen naar info@sheclothes.nl

 
Acties & prijsvragen
Wil je meedoen met een actie of prijsvraag? Laat dan je naam en emailadres achter, zodat we de actie kunnen uitvoeren en jou als eventuele prijswinnaar kunnen uitroepen! Je gegevens worden enkel voor de desbetreffende actie gebruikt, tenzij anders vermeld. 
 
Social media

Als je via social media gezellig contact met ons zoekt, dan bewaren we geen gegevens van jou. 

 
Zakelijke klanten en partners

Gegevens van onze zakelijke contactpersonen slaan wij ook op, maar we gaan er net zo zorgvuldig mee om als de gegevens van onze klanten. Als we een opdracht voor jou uitvoeren, gebruiken we de persoonsgegevens voor bijvoorbeeld een offerte of factuur en om afspraken te maken. 

 
Fraude
Wij hopen nooit met fraude te maken te krijgen, maar mocht het nodig zijn dan gebruiken we klantgegevens om fraude te voorkomen en tegen te gaan. Als het noodzakelijk is, geven wij gegevens door aan overheidsinstanties. 
 
Betalen
Als je geslaagd bent op onze webshop en je wilt de order betalen, kom je in een veilige betaalomgeving terecht om je aankoop af te ronden. Als je met iDeal betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen, zoat we een eventuele retour gemakkelijk kunnen verwerken. 
 
Mochten er onbetaalde facturen zijn, dan sturen wij jouw gegevens door naar een incassobureau en/of deurwaarder die de verdere afhandeling verwerkt. 

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.