lila trend

Lila, de kleur voor zomer 2020

Lila is dé kleur van dit moment! Ja, dat hebben wel al eerder gehoord, maar als je nu gaat kijken in de winkels dan kun je er écht niet meer om heen! 

Waarom is deze kleur zo geweldig?
Lila is een van de weinige pastelkleuren die iedereen staat. Het is een zachte, vrolijke kleur die je doet denken aan het voorjaar. En is dat geen fijn gevoel? De bloemetjes gaan weer gaan bloeien, de zon die gaat weer vaker schijnen en de dagen duren weer wat langer. Héér-lijk! I love the feeling.

Daarnaast maakt Lila je jong en is de kleur eindeloos te combineren. Wil je graag safe spelen? Combineer de kleur dan met lichte kleuren om een frisse look te creëren. De kleuren wit, lichtgrijs, denim of beige zijn dan perfect matches!  

 

Hou jij niet zo van die lichte tinten, maar wil je wel graag lila aan je garderobe toevoegen? Zorg dan voor wat meer contrast in je outfit. Kies kleuren die totaal afsteken tegen het lila, zodat je wat meer opvalt. Kleuren die perfect gaan met lila, zijn onder andere zwart, bordeaux, antraciet en olijfgroen. 

Ben jij een echte waaghals? Dan kun je de lila trend voortzetten door deze te combineren met andere paarse tinten! Doe jij al mee met de lila trend?

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
Product added successful