Figuurstyling: How To Style a Pear Shaped Body

Het is weer donderdag, dus tijd voor een video over figuurstyling! Elke week houden we ons bezig met een ander figuur. Vorige week hebben we meer ingezoomd op het appelfiguur. In deze blog/vlog laten we je de kenmerken & de do’s en don’ts van een peerfiguur zien. Klik snel verder om de tweede video te bekijken!

Kenmerken peerfiguur
Hoe weet je nou of je een peerfiguur hebt? Hieronder hebben we de kenmerken voor je op een rijtje gezet! 
♥ Slanke taille
♥ Brede  heupen
♥ Smalle schouders
♥ Niet heel grote borsten
♥ Stevige bovenbenen
♥ Vollere billen en dijen

Vrouwen met een peerfiguur zijn het tegenovergestelde van een appelfiguur: de aandacht ligt nu op de mooie, ronde billen en het slanke bovenlijf. En vaak is dit juist voor deze vrouwen iets waar ze de aandacht niet op willen leggen. Hoe kun je je nou het beste kleden als je een peerfiguur hebt? #1 Kies juist wel voor opvallende tops met prints & details, want je wilt de aandacht naar je bovenlijf trekken. Kies dus juist niet voor broeken met prints en opvallende stofjes! #2 Verbloem je brede heupen en billen door het dragen van effen kleuren en niet te veel details op je onderlijf. #3 Draag geen laag uitgesneden broeken (low waisted). Door juist te kiezen voor een iets hoger model (high waisted jeans) creëer je net iets meer de taille en trek je de aandacht van de heupen af. #4 Draag geen te strakke kleding, maar kies juist voor een iets wijder jurkje of rok. Als je een jurkje kiest, pak dan een jurkje met een A-lijn. Deze sluiten bovenin mooi aan en vanaf je heupen worden deze iets wijder. #5 Lange rokken passen ook heel erg mooi bij een peerfiguur. #6 Draag schoenen met een hoge hak, want op deze manier zorg je voor lengte in je benen.

Dus… wat zijn nou de specifieke do’s en don’ts van een peerfiguur?

Don’ts peerfiguur
x Rokken of broeken met opvallende prints & details
x Laaguitgesneden broeken
x Te strakke rokken of jurkjes

Do’s peerfiguur
♥ Tops & blouses met prints & details
♥ Lange rokken
♥ Broeken met een hoge taille
♥ Wijder jurkje of rok
♥ Jurkje met A-lijn
♥ Effen kleuren op je onderlijf
♥ Schoenen met een hoge hak

… En hier is dan de tweede video over figuurstyling!

Megan is al een tijdje werkzaam bij She Clothes als verkoopmedewerker, dus zij weet alle ins & outs over styling en ook over figuurstyling. Ze heeft een video opgenomen, waarin de kenmerken, do’s & don’ts van het peerfiguur duidelijk worden uitgelegd. Ook laat Valerie je verschllende outfits zien (zowel goed als fout), zodat het ook duidelijk wordt wat bepaalde kleding met je lichaam doet als je een peerfiguur hebt. Veel plezier met kijken!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.