She Clothes

black Friday 2021

De kortingen komen je bijna weer om de oren vliegen. Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november. Omcirkel deze datum dus in je agenda en zet er het liefst ook nog twee dikke rode uitroeptekens bij. Dit mag je namelijk echt niet missen, want wij doen natuurlijk ook mee! We gaan flink strooien met kortingen en het is de uitgelezen kans om jouw garderobe eens flink aan te vullen met toffe items.

Tijdens Black Friday 2021 bieden wij op ons gehele assortiment korting. Ja, je leest het goed! Hoeveel die korting is? Dat houden we nog even geheim :). Daarnaast selecteren wij enkele items die voor een tientje al van jou kunnen zijn. Dus ben je op zoek naar dat ene leuke jurkje, een outfit voor na het werk of aas je al langere tijd op onze Tango Bee Chuncky Boots, maar vind je ze normaliter te duur? Met Black Friday 2021 kan jij je slag slaan en al jouw favorieten scoren met fikse korting!

Voor wie niet kan wachten tot Black Friday 2021

Kun je niet wachten op al onze Black Friday koopjes? Dan kun je natuurlijk altijd terecht op onze salespagina of shop direct jouw favoriete item hieronder. Bij She Clothes hebben we altijd leuke acties voor je.

Black Friday blijft natuurlijk het perfecte moment om jezelf en anderen te verwennen met kleding die je al lange tijd op het oog hebt. Net als de Amerikanen kun je tijdens Black Friday je inkopen doen voor de kerst. Maar ook Sinterklaas houdt van onze korting, dus noteer 26 november 2021 nu alvast in je agenda en zorg ervoor dat je niet misgrijpt!

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen en gebruik maken van exclusieve kortingsacties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan van ons alle Black Friday berichten en andere informatie in je mailbox.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.